Jeste li “for here” ili “for 2 go osoba”? 😀

Kafa, obrok, posao… sve je “za poneti” u mom svetu ove godine. Sem glave. Kao što pita majka (mučnog Pantića) onog čoveka što je doneo slike, u seriji “Tesna koža” : “A glava? Gde je glava?” i dobija odgovor “Glava! Pa glava otpada gospodjo!” i završnica: “Kako otpada, otpala ti dabogda?!” 😂
Ovo je prva slika iz novog nam gnezda u kom se i dalje vredno radi, ipak je to Skadar na Bojani 💆🏻‍♀️ ali nazire se kraj 🤸🏻‍♀️, a u mojoj ruci je “Smoothie 2 Go”, razume se 😅
Što se tiče kombinacija koje pravim to su uglavnom od onih namirnica koje imam u kući, a nisam mnogo probirljiva jer volim svo voće i povrće i njihove mixove u smoothie-jima.
Za ovaj sam koristila ove sastojke:

A zatim ih sve “izsmutovala” za 2 minuta u Kenwood “Smoothie 2 to go” blenderu, kod kog samo zamenim poklopac sa oštricom sa poklopcem sa otvorom za pijenje, i trk u dan!

A i razume se, udate devojke mogu da ljube samo muža i “flašice za poneti” 😄

Ukoliko vam treba baš takav smoothie naći ćete ga u Tehnomaniji i uz kupovinu bilo kod Kenwood aparata do kraja novembra se dobija je njihova super kvalitetna kecelja ali je potrebno uz kupovinu na sajtu samo da unesete kod THM.

Uživajte u ovim hladnim sunčanim danima pred nama!

Vaša Momster Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *