PROMENE SU DOBRE ☀️

Mi smo malo šmugnuli. Tamo gde je mirnije i zelenije, i mirisnije.

Zove me mama (kojoj sam ostavila tonu stvari za peglanje 😩) juče i kaže: “Aman dete, čemu ovoliko majica?!? Hoćeš da krišom bacim neke Markove jer peglati XXL je ravno samoubistvu?! 😂 Stigao vam je i divan paket jutros od Maxi radnje, piše povodom novog MEGA Maxi hipermarketa umesto Tempa na Adi, preuzela sam ga od kurira. Šaljem ti sliku da vidiš.

I ošišala sam ti lavandu na terasi, samo da znaš.”

Majka, hvala ti na peglanju, i da, frkni života ti par u nepovrat dok ne dodjemo 😂 i vama MEGA Maxi na divnom paketiću, želimo vam srećan novi početak na staroj, dobro poznatoj lokaciji. Rado ćemo vas posetiti. Ja sam odrasla pored jednog” C-marketa” na Novom Beogradu, i ceo život slušala od bake “Saki, trkni do samousluge po hleb i mleko!”, a kada sam išla sa njom uvek bi nas dve kupile u vitrini sa kolačima, koja je bila sa desne strane od ulaza, minjone ili išlere. Kasnije je na tom mestu došao Maxi, takodje ništa manje voljen i posećivan.
Promene su dobra stvar. Ja sam čovek koji voli sigurnost koju donosi rutina, ali učim da dobro izvučem iz promena. Nadam se da će Marko to razumeti kada se vratimo sa odmora 😂
P. S. Majka, nadam se da kada si ošišala lavandu nisi bacila suve cvetove, već si sve sakupila da ih ubacimo u vrećice za orman.
P. S. S. Maxi, mnogo su vam lepi novi Nature’s Promise cegeri.
🤎Momsters, drage moje, hteli smo i samo, kao i svake godine, da vam se javimo da smo otišli na mini odmor i da ćemo vam pisati, kao i da vam šaljemo bezbroj 💋
Vaši Despot i Sara👩‍👦

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *