BACK 2 SCHOOL 📚✏️👩🏼‍🏫🚸🖇️🖍️📐

Sećam se uzbuđenja prošle godine u ovim danima. Kretao je u prvi razred, a u našim srcima i dalje bio beba sa dva donja zubića koji se zavlači u sve delove stana 🥺♥️ ali takva i slična osećanja se kovitlaju u mnogim roditeljima, i ja se uvek tešim rečenicama u sebi “Sve je to prirodan proces majčinstva.” 🙏🏼

Željno iščekuje drugi razred, zbog drugara i fizičkog, naravno 😄 i polako se spremamo za novu školsku godinu, jesen i stvaranje nekih novih uspomena.

Među pripremama je, razume se, nabavka knjiga, novih svezaka i školskog pribora. Ove godine dobili smo na poklon i novi ranac od brenda Target i sve navedene školske stvarčice. Oduševilo nas je sve!

Želim malo više da napišem o rancu jer je sjajan!

Naš model je SUPERLIGHT 2 FACE PETIT, i pogodan je za uzrast 7 do 10 godina.

Lagan je baaaaš, što je svakom roditelju važno. 850g je njegova težina.

Ima ergonomsku (prilagodljivo ljudskom telu) poleđinu i dizajnirana je da omogući cirkulaciju vazduha. Kaiševi se mogu podesiti kako detetu odgovara, a dno je čvrsto i sastavljeno od guste pene. Jesen i zima su periodi kada su dani kraći i svakako je jako važna vidljivost deteta u mraku. Zbog toga ovaj školski ranac ima ugrađene reflektirajuće reflektore sa svih strana i svetli u mraku te se stoga bolje vidi bez obzira na to kako je okrenuto prema autu!

Što se tiče izgleda ranca, ima raaaznih dezena, Despot je poželeo ⚽️ i obradovao se kada ga je ugledao 😍

A za sve vas koji možda do sada niste čuli za brend “Target”, u pitanju je slovenački brend koji prizvodi rančeve duže od 25 godina 🙌🏼 i koji su dizajnirani za decu od 5 do 20 godina.

U našoj zemlji njihove proizvode možete naći u radnji Dexy Co, kao i u knjižarama “Prima” i “Bambi”.


ŽELIMO VAM SVIMA LEP I LAGAN POČETAK VRTIĆA I ŠKOLA KOJI ĆE, I VAMA, I VAŠOJ DEČICI DONETI NOVA ZNANJA, PRIJATELJSTVA I LEPA ISKUSTVA! ♥️

Sara 💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *