NOVA SUPER APLIKACIJA ZA MALIŠANE

Momsters, dobro veče! 🌙
Sećate se da smo skoro pisali o temi korišćenja telefona i tableta od strane naše dece, da li se sa tim slažemo ili ne, da li im ograničavamo vreme na telefonu ili ne, koji sadržaj uglavnom gledaju…Davno sam vam pisala post i o korisnim aplikacijama koje su neke vrste logičkih igrica za decu, pa za to vreme dok koriste telefon da ga “pametno” koriste… Sada se pojavila jedna nova super aplikacija za korisnike VIP mreže i to je ono što vam prenosim danas, jer sam ja VIP korisnik već 10 godina i samim tim sam upoznata sa ovim novitetom. Nadam se da će značiti svima vama koji takode koristite ovu mrežu! 🙌🏻
Aplikacija se zove VIP DečjaZona i trenutno je dostupna za Android uredjaje. Nadam se da će uskoro biti omogućena i za IOS aparate.
✨Za šta je nama lično korisna?
Pisala sam vam već da Despotu ne branimo korišćenje naših telefona, jer uopšte ne preteruje sa upotrebom istih, ali nekada kada više ne znam da l’ radim, sredjujem po kući, kuvam i nemam predstavu ni koji je dan, a kamoli koliko on dugo gleda pesmice na Youtube-u, dobro dodje opcija “ograničenja vremena”, ima za svaki dan posebno da se podesi ukoliko neko deci dozvoljava tipa vikendom korišćenje, posle škole..I nakon isteka vremena, ugasi se.
Zatim, ima opcija roditeljskog režima i dečijeg. U dečijem podesim sve, i kada mu dam malo telefon samo prebacim na njegov režim i mirna sam.
Kada kažem podesim sve, postoji i opcija da mu se blokiraju odredjene aplikacije, npr. u mom slučaju Instagram jer udje pa kači svoj nosić u Story, i pobriše šta on želi, na Viberu i What’s up-u, zove ljude, itd. 😅 A takodje da ne može da obriše celu aplikaciju, jer je i to slučajno radio 😄
✨Pored ovoga što sam navela da meni odgovara, šta još aplikacija omogućava je da •koristimo rasporede za određivanje vremena za domaće zadatke, večeru, spavanje…
•sprečimo pametne glavice da menjaju ograničenja koja smo namestili uz Vip DečjaZona PIN ili Vip DečjaZona otisak prsta ID, da •filtriramo neprimeren sadržaj za decu i druge sadržaje za odrasle…To je ono što sam ja uspela sve da vidim, i da mi se učini vrlo korisnim, a na sajtu ima još više informacija.
♥️Sve je lepo osmišljeno i dopada mi se jer je ova aplikacija dobar način da “zaštitimo” u 21.veku u kom nam se zadesilo da živimo, i u kom je internet postao veliki deo svakodnevnice, a i da imamo roditeljsku kontrolu nad sadržajem koji posećuju.
•Ovo je link https://www.vipmobile.rs/privatni/usluge/vipdecjazona gde možete besplatno skinuti aplikaciju i koristiti je odredjeni period i taman da za to vreme procenite da li vam odgovara da i ubuduće postanete njeni korisnici.
Pored toga na linku imate i uputstva za korišćenje.
•Ako imate neke predloge korisnih aplikacija pišite nam u komentarima, ili ako neko od vas već ima VIP Dečju Zonu neka nam piše da li je zadovoljan i šta vam se najviše u njoj dopada.
Sara 💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *