ZAŠTITNIK (tvoje kože) 🧡

“On je bio moja želja, da postane moja porodica i neko bez čije ljubavi i duhovitosti dan nije dan. Ovaj tekst posvećujem njemu, mom nekadašnjem drugu iz odeljenja – danas Despotovom tati i obodu srca mog za sve one osećaje sigurnosti i sreće i kada je sve lako, ali i kad nije. Svako guranje pod njegovo krilo kada grmi, svaku ljubavnu izjavu i glupost koja je samo njemu smešna pa postane i meni.”

Ovog meseca bila sam deo predivne kampanje @larocheposay sa svojim proizvodima Lipikar Baume AP+M i Lipikar Syndet AP+ jer su pravi porodični proizvodi (svo troje ih koristimo) koji nam pomažu svake jeseni i zime kada koža postaje još suvlja. I ovaj dvojac je idealan poklon da obradujete sebe ili vama dragu osobu. 

Takodje, želim da vam pokažem još par proizvoda koje mnogo volim i koristim ove jeseni i zime. To su Tolerian Sensitive creme, vrlo lagana i fina tekstura kreme koju nanosim na lice pre šminke. Zatim Cicaplaast baume B5, proizvode bez koga ne idem nigde već godinama. Za svaku iritaciju na koži kao idelano rešenje. Lipikar AP+ uljana kupka, prelepog mirisa i učinka kod suve kože i Toleriane Ultra creme kao svakodnevna hidrantna krema za celo lice, predeo i oko očiju i vrat. 

I za kraj, želim da pohvalim La Roche-Posay #dermlive koji se održava svake godine online i koji, naravno, i sama pratim već godinama za svaki pomak u oblasti edukacije ljudi na temu kože, trud i rad na stalnom poboljšanju svojih proizvoda i uvodjenju inovacija, i na podršci jako važnih tema, kao što je na primer, tema nege kože kod onkoloških pacijenata koju svi mogu da prate kroz program #fightwithcare 

I moram samo još nešto da vam šapnem, a to je priča o novom sastojku mexoryl u njihovoj Anthelios liniji, o kom će se tek pričati i koji ćr doneti nove pomake u zaštiti kože od Sunca. Jedva čekam da sve čujem! 💙

Veliki poljubac šalje vam vaša Momster Sara ✨

#larocheposaysrbija #lipikar #ZaštitnikTvojeKože #skinhealthactivist #lrplifechanger #skinismorethanskin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *